Brandon Flowers (celý životopis)

03.02.2010 14:29

 Nájdete tu všetky podrobné informácie o Brandonovi Flowersovi. + Najnovšie údaje (rok 2009 až 2010)

Dátum,miesto narodenia: 5.Jún V Nephi (Utah)

Bydlisko: Amerika Las Vegas

Vek: 23,24 rokov (rok 2010)

Súrodenci: Amy(9.2.1983),April(24.7.1979),Shelly(10.9.1985),Staphanie(19.11.1978),Shane (21.6.1981). Brandon(5.6.1987) Je najmladší zo 6 súrodencov.

Detstvo::: Ked´ bol Brandon malý bol tak trochu okrúhlejší, no teraz je to pravý opak. Tvrdí, že asi najhoršie čo kedy spravil bolo ked´ mal 10 rokov. Kradol chladiče na víno aj ked´ ich nepotreboval. Mal fobiu z fúzatých mužov.V detsve mal rád film E.T. Jediná šanca ako sa dostať k muzike bolo, že zdedil kazety po jeho Gold Coast Hoteli a v Caessar's Palace Hoteli  ako čašnik ale zistil, že práca ktorú chce robiť súvisí s muzikou.  :::

Život::: účinkoval v kapele Blush Responses ale bol z nej vyhodený. Potom prijal ponuku na speváka v rockovej kapele The Killers od Daveho Keuninga. Do kapely nastúpili aj Mark Stoermer a Ronnie Vannucci. Zo všetkých členov kapely je Brandon opäť najmladší. V 19(rokoch sa oženil s Tanou Brooke Munblowsky(32-2010) tajne na Hawai. Na svadbe boli len členovia kapely Brandon,Tana. 2 roky po svadbe Brandon zistil, že jeho žena ho podvádzala s iným chlapom menom Torey Mundkowsky. Brandon to zistil pri návrate z koncertu (o 2 dni skôr sa z koncertu vracal než plánoval).  Predtým bol Torey aj fotografom rockovej kapely The Killers. Po tom všetkom sa Tane narodili Ammon (2007) a Gunnar(2009). Brandon a Tana spolu žiť prestali tak nie je isté, či je ich otec Brandon alebo Torey.Však Tana žije s Toreym.  Pretože Brandon  je aktívny Mormon, prestal fajčíť v roku 2006 pomocou hermánkovým odvarom. :::

Zaujímavosti::: Flowers je jeho skutočné priezvisko. Má škotske a Litevské korene. Často má problémy s mandľami. Ked´ bol mladší chcel sa presťahovať do Europy presnejšie do Anglicka(Londýn) pretože to miesto je jeho obľúbené a pokladá ho ako svoj domov=Las Vegas. Raz bol zamknutý v aute s gitariatom Daveom Keuningom. Je bratranec profesionálneho golfistu Craiga Barlowa. V roku 2006 jazdil na ukradnutom aute s rozbitým oknom (HYUNDAI) Jeho prvé auto bolo ukradnuté s golfovým vybavením. Pretože je frontman kapely The Killers tiež hrá na gitare,bubnoch,klavíry,  vždy na koncertoch v pesničke "For Reasons Unknow" robí back up bass. Je dokonalý klavírista. Zložil len na starom klavíry pesničky When You Were Youn a Sam´s Town v Abbey Road. Brandon sa na javisku nevyzlieka, pretože jeho rockerské oblečenie je náznakom jeho štýlu. Fúzy mu bránili v pesničkách, takže si zmenil image.

Pesničky::: Uncle Johnny=Je skutočný príbeh o jeho strýkovi závislému na kokaine. Read mi mind= Na konci klipu Brandon skutočne spal. My list=Napísal pre jeho (ex)manželku Tanu. Mr.Brightside=Napísal opäť o Tane ked´ ho podvádzala. :::

::: Obľúbené: hudobníci: The Smiths,O2,Duran Duran,Morissey a Oasis.

filmy: Moulin Rouge,Forrest Gump a Napoleon Dynamite.

klasický skladateľ: Bach.

herec: James Spader.

reštaurácia: Chapalas(Mexická reštaurácia)

fastfood: McDonald.

Označil The Strokes ako najobľúbenejšiu kapelu.

Miluje Coca-Colu. Nazývajú ho Coca Addict.

Obľúbená pieseň zo Sam´s Town je Read mi mind.

Obľúbená pieseň z Hot Fuss je Jenny Was a Friend Of Mine.

Je obrovský fanúšik Sherlocka Holmesa.:::

Brandonove citaty::: "Je ťažké zostať normálnym v Las Vegas!"

"Kontroverznosť nie je nikdy zlá vec!"

"Garantujem ze som lepší než ktokoľvek kto užíva drogy! Nikdy som žiadne neužíval. Ba ani jointa!"

"Myslím, že sme najčistejšia a najpilnejšia kapela!"

"Som priznaný CocaHolik!"

"Keby som sa mal stať zakladateľom najradšej by som vlastnil Coca-Cola-museum!"

"Presťahujte sa do Ameriky! (odpoved´ Kanadským študentom ako prežiť strednú školu)"

Postupne budeme informácie doplňovať. Ako náhle sa niečo nové dozvieme doplníme to.

 A máte nejaké otázky kliknite na Otázky a Odpovede. Za pochopenie d´akujeme. Media The Killers

Fotografie:::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandon Flowers

Táto fotogaléria je prázdna.